Text Box: Text Box: HIPNOZA I HIPNOTERAPIJA

 

P.  Da li hipnotizer može da me natera da uradim neŠto protiv svoje volje?

O:  NE; HIPNOTIZER VAS NIKADA NE MOZE NATERATI DA URADITE NESTO STO SE PROTIVI VASIM DUBOKIM MORALNIM UVERENJIMA. UZECEMO NEKOLIKO  PRIMERA : VAS HIPNOTERAPEUT NIKADA NECE MOCI DA VAS UBEDI DA POCNETE DA PUSITE UKOLIKO SE VI PROTIVITE TOME; NIKADA NECE MOCI DA VAS NATERA DA POCNETE DA KRADETE UKOLIKO SE VI PROTIVITE TOME; NIKADA NECE MOCI DA VAS NATERA DA IMATE SEX SA OSOBOM ISTOG POLA UKOLIKO STE VI PROTIV TOGA I TO SMATRATE NENORMALNIM

 

P:   Sta ako zaspim za vreme seanse?

O:  NE MORATE DA SE BRINETE I DA VAS JE STRAH UKOLIKO ZA VREME HIPNOZE UTONETE U SAN. PROSTO ZATO STO JE DOKAZANO DA DOK VISPAVATEVASE CULO SLUHA I DALJE RADI.ISTINA JE U STVARI DA MI NIKADA I NE SPAVAMO JER JE DEO NASEG MOZGA NEPREKIDNO NA OPREZU A TO JE NASE CULO SLUHA. I ZATO KADA VI SPAVATE A POZVONI VAM TELEFON VI CETE SE ISTOG MOMENTA PROBUDITI. I JOS JEDAN PRIMER JE KADA MAMA SPAVA I NJENA BEBA POCNE DA PLACE, ONA SE ISTOG MOMENTA BUDI

 

P:  Da li mogu da otkrijem tajne o sebi za vreme seanse?

O:  Ne morate da se bojite da će te otkriti neke tajne koje ne želite. To je nemoguće od vas izvući, jer ne zaboravite: Vi to ne želite!

 

P:  Šta ako kažem ili uradim nešto zbog čega mogu da se posle osećam smešnim ili glupim?

O:  Ne morate se brinuti da će te uraditi nešto zbog čega će te se osramotiti, ispasti smešni ili izglupirati. Hipnozom vas niko ne može da natera da uradite bilo šta što vi ne želite I što se kosi sa vašim moralnim načelima i dubokim uverenjima.

 

P:  Da li je hipnoza opasna?

O:  HIPNOZA NIJE OPASNA PO VASE MENTALNO ZDRAVLJEZA VREME HIPNOZE VI STE GENERALNO U JAKO SIGURNOM STANJU. TO JE ISTO ONO SIGURNO STANJE KAO I KADA SPAVATEZA VELIKU VECINU OSOBA HIPNOZA JE JEDNO VEOMA PRIJATNO I OSVEZAVAJUCE ISKUSTVO. IZRACUNATO JE DA 5 MINUTA HIPNOZE POSTIZE ISTI ONAJ RELAKSIRAJUCI I OKREPLJUJUCI EFEKAT NA ORGANIZAM KAO POSLE JEDNOG SATA MEDITIRANJA.

 

p:  Šta ako se ne osećam prijatno za vreme seanse?

A:  Vi uvek možete prekinuti seansu jednostavnim brojanjem do tri...

Text Box: ČESTA PITANJA I ODGOVORI